ICT-dagen 2015

ICT-dagen kommer att gå av stapeln den 21/4 2015 i samarbete med Relation

Platsen blir Svandammshallarna

Som ni kanske vet så genomförde vi ICT-dagen 2013 tillsammans med Relation Uppsala. Det var i stora drag ett lyckat evenemang och vi har tagit till oss medlemmarnas synpunkter på vad som kunde förbättras. Därför väljer vi att åter arrangera ICT-dagen med Relation med tanken att detta är första steget i att etablera ett mer långsiktigt samarbete.

Internet/Den nya tekniken och dess betydelse idag och imorgon

De senaste åren har tekniken gått framåt i rasande fart och vi konsumerar över nätet som aldrig förr. Den nya tekniken har verkligen öppnat nya möjligheter och rubbat etablerade affärsmodeller i grunden och öppnat helt nya marknader. Ta t.ex. hur Spotify rubbat skivbranschen, Skype den etablerade telekommarknaden, MySQL de dyra databaserna osv. Det har gett nya företag möjligheten att växa sig stora på kort tid för att de nyttjar tekniken och de nya möjligheterna på rätt sätt. Den nya teknikens baksidor, vilka hot finns och hur skyddar vi oss mot dem både för barn, ungdomar och vuxna? Om vi tittar in i kristallkulan, vad är nästa stora grej.

ICT-dagen kommer ge dig som medlemsföretag stora möjligheter att möta potentiella kunder och framtida affärspartners och som medlem i ICT Uppsala kommer ni få ett förmånligt erbjudande till exponering med egen monteryta. Mer information kommer löpande.

Kommentarsfunktionen är avstängd