Relationsskapande på ICT-dagen!

VD Morgan Sandberg, S2 Communications
”Vi på S2 pratade kundrelationer med 93 st personer om hur de skaffar nya kunder, behåller befintliga och återvinner tappade.”

Marie Löwenthal, TeliaSonera
”ICT-dagen var ett utmärkt forum för att skapa nya kontakter. Dels för att få tillfälle att berätta för branschkollegor om allt spännande som vi på Telia i Uppsala jobbar med, och dels för lära mer om de IT-förmågor som finns i Uppsala. Det är min övertygelse att dagar som denna får påverkan på framtida affärer och samarbeten! Som grädde på moset hölls några högintressanta föredrag under dagen.”

Gustav Ståhl, Uppsala Stadsnät
”Väldigt roligt med ett så pass stort deltagande, mer än 400st besökare! Vi skapade många relationer och fick en hel del intressanta leads att följa upp. Bland annat en fastighetsägare som ville ansluta alla sina lokaler och lägenheter till vårt öppna och neutrala fibernät.”
2015-04-21 15.48.09 A02
R2D2 på besök

2015-04-21 15.38.12 A02
Intressanta föreläsningar

Kommentarsfunktionen är avstängd