Frukostseminarium

ICT Uppsala genomförde ett välbesökt frukostseminarium fredagen den 13 november. På agendan stod ett föredrag av Olle Bergdahl, e-strateg på Uppsala kommun. Olle gav deltagarna en ökad insyn i, och förståelse för, det arbete Uppsala kommun genomför. Olle lade stor vikt vid att förklara hur Uppsala kommun arbetar ur ett användarperspektiv och hur man på ett öppet och tillgängligt sätt ger Uppsalaborna insyn i arbetet. Olle tipsade också om Uppsala kommuns satsning på öppna data och hur den bakomliggande strategin ser ut.

Mot slutet av presentationen berättade Olle också om Uppsala kommuns sourcingstrategi och hur man tänker kring upphandlingar.

Under mötet dök det upp flera spännande frågeställningar och det märktes att ämnet engagerade.

 

ICT Uppsala vill tacka Olle för hans deltagande, samt IP Only och Gustav Ståhl som stod för möteslokal och praktiska arrangemang.

 

Olle Bergdahls presentation:

http://www.slideshare.net/secret/jFGvBleLulAt6n

 

Kommentarsfunktionen är avstängd