Pubkväll GDPR-tema

Per-Arne Brattemo, Donald Davies & Partners, höll en inspirerande föreläsning om GDPR, General Data Protection Regulation för ett 30-tal deltagare på temapuben. Per-Arne som är jurist med lång IT-erfarenhet guidade oss i vad som gäller kring denna nya EU-förordning och kallade föreläsningen för ”GDPR for dummies”. Hisnande bötesbelopp står på spel om vi i branschen inte sköter oss: det högre beloppet av antingen 20 miljoner EURO eller 4% av årsomsättningen…

FullSizeRender_liten

Förordningen, som ersätter PUL, träder i kraft 25 maj 2018 och Per-Arnes råd till oss alla var att göra en projektplan och starta redan idag – vi har mycket att göra!

IMG_3334_liten

Pubkvällen avslutades med intressanta diskussioner och en hel del frågor från medlemsföretagen.

Stort tack till Per-Arne och Donald Davies & Partners som bjöd oss på dessa viktiga insikter, tack alla medlemmar som deltog och tack även till Hotell Hörnan som hade ordnat med suveränt goda snittar till öl/vin!

Kommentarsfunktionen är avstängd