Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Affärsfrukost

18 mars, 2016 kl 07:30 - 09:00

ICT Uppsala bjuder in alla medlemmar till frukostseminarium hos IP-Onlys nya kontor på Bäverns Gränd den 18 mars.

Föredragshållare är Lars Dahlbom, affärsutvecklare och rådgivare vid Uppsala Innovation Centre. UIC är en globalt topprankad företagsinkubator och Lars arbetar med business startup och ansvarar bland annat för IT-bolagen i UICs program Business Accelerator.

Lars_Dahlbom_150x150

Frukost från kl: 07.30
Seminarium kl: 08.00 – 09.00

Anmälan sker genom att skicka e-post till karin@illyrion.se senast den 16 mars

Information om Uppsala Innovation Centre
Uppsala Innovation Centre (UIC) är en av landets främsta företagsinkubatorer och har rankats av UBI Global som världens 10:e bästa, och Europas 5:e bästa, företagsinkubator med universitetskoppling.

UIC erbjuder affärsutvecklingsstöd, kunskap och verktyg till innovativa projekt och tillväxtföretag som vill kommersialisera en idé, utvecklas, skala upp eller nå en internationell marknad. UIC-modellen innefattar bland annat fem affärsutvecklingsprogram och 70 handplockade affärscoacher i näringslivet som vägleder bolagen i deras utveckling. UIC vänder sig till projekt och bolag inom alla branscher, exempelvis life science, ICT och teknik. Målsättningen är att bidra till att fler livskraftiga tillväxtföretag med hög överlevnadsgrad utvecklas. Vid årsskiftet fick UIC också uppdraget som rymdinkubator för att bidra till att fler företag som använder rymdteknologi eller satellitdata i sina produkter kan utvecklas. UIC finns i Uppsala län och Södertälje kommun.

Detaljer

Datum:
18 mars, 2016
Tid:
07:30 - 09:00

Arrangör

ICT Uppsala

Plats

IP-Only
Bäverns Gränd 17
Uppsala, 753 19 Sverige
+ Google Map
Telefon:
0731211110
Webbplats:
http://www.ip-only.se/