Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Säljutbildning del 1 – fullbokat!

17 september, 2015 kl 08:00 - 10:00

Att sälja är mänskligt

Enligt europeiska Eurostat, arbetar 1 av 8 européer inom EU med försäljning. Varje dag är mer än 200 miljoner människor sysselsatta genom attövertala någon annan att göra ett köp. Men om vi gräver djupare hittar vi en häpnadsväckande sanning: Ja, 1 av 8 européer arbetar med försäljning. Men det gör de övriga sju också!

Oavsett om det är en anställd som pitchar en ny idé till en kollega, en entreprenör som uppvaktar en finansiär eller en förälder som övertalar sitt barn att börja studera, ägnar vi vår tid med att försöka – övertyga, påverka och influera andra. Varken du vill det eller ej, är vi alla i försäljning numera.

Försäljning inte vad det brukade vara

På grund av den kraftiga förändringen i informationsbalansen mellan köpare och säljare de senaste 10 åren, där vi har gått till att kunden i många fall har mer kunskap än säljaren, blir medarbetarskapet den viktigaste konkurrensfördelen.

”Vi har inga säljare – därför är på sätt och vis alla säljare”

På många företag är säljarbetet – i det här fallet traditionellt säljarbete – inte ett jobb för ett antal enskilda personer. Det är ett jobb för alla. Och detta paradoxala tankesätt blir allt vanligare. Moderna företag inser värdet av att engagera fler medarbetare i att skapa kundvärde och därmed bli mer flexibel och konkurrenskraftig.

Detaljer

Datum:
17 september, 2015
Tid:
08:00 - 10:00
Evenemang Kategori:

Arrangör

ICT Uppsala

Plats

Sogeti Uppsala
Bredgränd 14
Uppsala, Sverige
+ Google Map