ÅF

ÅF är ett ledande teknikkonsultföretag med över 7 000 medarbetare och fler än 16 000 oberoende partners och specialister.  Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. ÅF kombinerar avancerat ingenjörskunnande, förnyelse och modernaste teknik med mångårig tradition och förankring i svensk industri.

Inom sektorn för IT och Telekom erbjuder ÅF en omfattande portfölj av kvalificerade konsulttjänster – både i hela projekt och som specialister för uppdrag i operativa och strategiska befattningar hos våra kunder. Med lång erfarenhet och bred kunskap är ÅF en heltäckande och långsiktig samarbetspartner. Våra konsulter adderar värde i hela livscykeln, från utredning och upphandling till planering, implementering, driftsättning och dokumentation.

ÅFs kunder är teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, myndigheter och privat sektor. Våra affärs- och samarbetsmodeller bidrar till att förbättra våra kunders lönsamhet. Garanten för det är vår omfattande sakkunskap och vår företagsfilosofi: att alltid kombinera innovation med erfarenhet.

Kontaktperson
Johan Tenstam
Adress
Kungsängsgatan 18A, Uppsala
Telefon
+46 (0)10 505 00 00
Epost
Johan.Tenstam@afconsult.com
Webb
http://www.afconsult.com