AFRY

AFRY är ett ledande teknikkonsultföretag med över 16 000 medarbetare och fler än 16 000 oberoende partners och specialister.  Vi fokuserar på energi och miljö, infrastruktur, IT och industri. Vår bas finns i Europa, men vår verksamhet och våra kunder finns i hela världen. AFRY kombinerar avancerat ingenjörskunnande, förnyelse och modernaste teknik med mångårig tradition och förankring i svensk industri.

Inom sektorn för IT och Telekom erbjuder AFRY en omfattande portfölj av kvalificerade konsulttjänster – både i hela projekt och som specialister för uppdrag i operativa och strategiska befattningar hos våra kunder. Med lång erfarenhet och bred kunskap är AFRY en heltäckande och långsiktig samarbetspartner. Våra konsulter adderar värde i hela livscykeln, från utredning och upphandling till planering, implementering, driftsättning och dokumentation.

AFRYs kunder är teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, myndigheter och privat sektor. Våra affärs- och samarbetsmodeller bidrar till att förbättra våra kunders lönsamhet. Garanten för det är vår omfattande sakkunskap och vår företagsfilosofi: att alltid kombinera innovation med erfarenhet.

Kontaktperson
Johan Tenstam
Adress
Kungsängsgatan 18A, Uppsala
Telefon
+46 (0)10 505 00 00
Epost
Johan.Tenstam@afconsult.com
Webb
afry.com/sv