Fujitsu Sweden AB

Fujitsu är Japans största och ett av världens 4 största IT-företag med drygt 160.000 anställda i fler än 100 länder. I Sverige är vi drygt 1000 medarbetare.

Fujitsu i Sverige är en ledande leverantör av tjänster, lösningar och produkter inom IT och kommunikation.

Fujitsu erbjuder outsourcing inkl. molntjänster, konsulttjänster samt en heltäckande portfölj av IT-lösningar.

Fujitsu är ett komplett IT-bolag som levererar kundnytta i form av IT-lösningar med global räckvidd och lokal närvaro.

Vi använder vår kunskap och kraften i IT för att skapa framtidens samhälle tillsammans med våra kunder. En viktig del av Fujitsus företagsfilosofi är ” Human Centric Innovation”,innovation med människan i centrum – ’Shaping tomorrow with you’.

Vårt förhållningssätt är baserat på japanska traditioner och med Lean som rättesnöre för att stärka våra kunders verksamhet med kundnyttan i fokus genom ständiga förbättringar.

Fujitsu bidrar till att lösa utmaningar inom affärer, miljö och samhälle. Vi tar ett aktivt ansvar för samhälle, miljö och hållbarhet inom ramen för vår globala policy ’Responsible Business’.

I Uppsala är vi ett konsultteam under expansion med expertis och erfarenhet inom projektledning, verksamhetsutveckling samt systemutveckling och arkitektur.

Vi erbjuder konsultexpertis kring SAP, Sharepoint, Microsoft Dynamics samt egna lösningar som Flexframe för SAP och C7 för projekthantering. Vi är också ledande inom lösningar för detaljhandel med kassasystem mm

Kontaktperson
Carl-Owe Sweijer
Adress
Bangårdsgatan 13, 3tr, 753 20 Uppsala
Telefon
070-793 7068
Epost
carl-owe.sweijer@se.fujitsu.com
Webb
www.fujitsu.com/se/