InBiz

InBiz levererar affärssystemlösningar till mindre och mellanstora företag baserad på Microsoft Dynamics NAV. Med över en 1,5 million användare är Microsoft Dynamics NAV idag ett av världens mest populära affärssystem. I Sverige finns det omkring 2500 installationer med mellan 1 till 200 användare.

Våra konsulter och utvecklare erbjuder alla typer av tjänster som behövs kring en framgångsrik implementering av ett affärssystem dvs. projektledning, processanalys, datamigration, kundspecifik systemanpassning, utbildning och support.

För att uppnå så kostnadseffektiva lösningar bidrar vi gärna med våra tidigare erfarenheter och lösningsförslag kring arbetsflöden och systemdesign. Vi har branschanpassade lösningar för handelsföretag, både i distributörs- och återförsäljareledet, som t.ex. färdiga kopplingar till fraktprogram och handdatorsystem, integrerad webbhandel och EDI. Vi har även anpassade lösningar till tjänsteföretag och andra projektbaserade organisationer t.ex. för en integrerad registrering och fakturering av konsulttid. Vi har dessutom gedigen erfarenhet av integrationer med andra verksamhetskritiska system.

Välkommen att kontakta oss för mer information kring Microsoft Dynamics NAV.
Till våra kunder räknas tex
– QD Sverige AB, Uppsala
– FUJIFILM Nordic AB, Stockholm
– Kakel & Design i Sverige AB, Uppsala

Kontaktperson
Carsten Heiter
Adress
Vaksalagatan 3, 753 20 Uppsala
Telefon
018-470 8300
Epost
carsten@inbiz.se
Webb
www.inbiz.se