ICT-dagen 2013 – Consoden utsågs till årets IT-företag

 

 

 

ICT-dagen 2013 gick av stapeln den 20 mars.

Vi fick lyssna till tre intressanta föreläsare; Per Hellqvist, Svante Jurnell och Niklas Adalberth

Per Hellqvist är en välrenommerad profil och talesperson inom IT-säkerhet. Han bloggar, skriver artiklar och föreläser. Han utsågs till Årets Säkerhetsprofil 2010. År 2012 nominerades han till Årets Säkerhetsperson på Security Awards.

Per har även skrivit boken ”Skydda ditt barn på internet”.

Svante är mångårig entreprenör inom fiber- och bredbandsutbyggnad, och har bland annat grundat och varit VD för operatörerna Utfors och IP-Only. Idag är han VD och delägare i Eastern Light AB som just nu bygger den första fiberoptiska direktförbindelsen mellan Tyskland och Ryssland.

Niklas med och grundade e-handelsföretaget Klarna, där han idag är vice koncernchef och styrelseledamot. Företaget är en av de ledande aktörerna på marknaden när det gäller att erbjuda smarta och enkla betalningslösningar för e-handel.

Consoden utsågs till Årets IT-företag!

Kommentarsfunktionen är avstängd