Frontit

Frontit är en strategisk partner för framgångsrik förändring. Vi specialiserar oss på att hjälpa våra kunder att implementera och förankra sina strategier och projekt, och vi är med er hela vägen. Vi har uppdrag i hela landet och finns på 12 kontor. I Uppsala är vi idag 16 konsulter och finns i United Spaces vid Stora Torget.

Frontit ger er drivkraft och säkerställer att medarbetarna trivs, engagerar sig och aktivt deltar i förändringsprocessen. För oss handlar förändringsarbete om att nå önskade effekter och se till att de är bestående. Vi är väl medvetna om att alla förändringar möts med en naturlig osäkerhet som vår hjärna är programmerad för. Vår spetskompetens ligger i att hjälpa organisationer att vända detta motstånd till engagemang och att guida medarbetare på resan mot förändring.

Våra erfarna konsulter innehar olika roller, såsom projektledare, förändringsledare, testledare, interimchefer och agila coacher. Oavsett uppdrag är förändringsledning alltid en integrerad del av vårt arbete. Frontit är din pålitliga partner för att navigera framgångsrikt genom alla dina förändringsutmaningar.

Kontaktperson
Hanna Lövinder
Adress
Vaksalagatan 2, 753 20 Uppsala
Telefon
+46 70 1824052
Epost
hanna.lovinder@frontit.se
Webb
www.frontit.se